Articole Populare

3 modalități eficiente de a scăpa de grăsimea de pe brațe

Odată cu înaintarea în vârstă atât femeile cât și bărbații se confruntă cu problema depunerilor de grăsimi pe brațe. Problema, de obicei, se face simțită după 30 de ani, atunci când din cauza lipsei de activitate fizică, masa musculară scade și este înlocuită cu țesut adipos (gras). Iar, dacă se mai adaugă și pierderea elasticității pielii, atunci zona superioară a brațele va avea un aspect gelatinos.

În articolul de față vă prezentăm 3 metode eficiente care vă vor ajuta să îndepărtați excesul de grăsime și să îmbunătățiți conturul mâinilor făcându-le să arate grațios!

1

Cum să scăpați de grăsimea de pe brațe

  1. Alimentația

Dacă doriți ca corpul dvs să arate mai bine e nevoie să vă schimbați obiceiurile alimentare! Oricât de banal ar suna. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să renunțați la zahăr, alcool și băuturi carbogazoase. Creșteți aportul de alimente bogate în proteine: pește, carne de pui și curcan, ouă și brânză.

Aveți grijă ca în dieta dvs să fie cantități suficiente de legume proaspete și plante aromatice. Respectați regimul de consum al lichidelor. O astfel de dietă are un impact pozitiv asupra siluetei!

зелень и белковая пища
  1. Îngrijirea pielii

Dușul cald-rece, masajul și împachetarea vor contribui la restabilirea fermității pielii mâinilor. Dușul cald-rece stimulează vasele sangvine, datorită acestui fapt pielea este îmbogățită cu oxigen și substanțele nutritive necesare.

Masajul vă poate ajuta să scăpați de pielea lăsată. Faceți mișcări circulare pentru a întinde zonele cu probleme ale fiecărei mâini timp de 15-20 de minute. Pentru a spori efectul folosiți uleiurile speciale de masaj.

Pentru împachetarea brațelor puteți folosi aceleași compoziții anticelulitice ca și pentru celelalte părți ale corpului.

уход за предплечьями и руками
  1. Exerciții pentru mâini

Și, desigur, pentru tonifierea mușchilor atrofiați și îmbunătățirea contururilor mâinilor și antebrațelor, trebuie să faceți exerciții cel puțin o dată la două zile pentru a întări aceste părți ale corpului.

Mai jos vă prezentăm un videoclip cu cel mai eficient set de exerciții pentru mâini, care vă va ajuta să vă simțiți bine și să nu vă mai sfiiți de felul în care arată brațele dvs.

În loc de gantere, puteți folosi sticle de plastic umplute cu apă!

 

Sunteți în stare să obțineți rezultate pozitive, trebuie doar să aveți o abordare complexă. Iar pentru o bună motivație măsurați circumferința zonei superioare a brațelor la începutul aplicării acestor metode și după.

Vă dorim succes!

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!