Articole Populare

5 linguri – această cantitate de mâncare vă va ajuta să scăpați de 8 kg în doar 7 zile!

Adesea principala cauză a excesului de greutate este stomacul lărgit. Acest fenomen este provocat de supraalimentare: cu cât mănânci mai mult, cu atât mai mare se face stomacul și cu atât mai mult îți dorești să mănânci în cele din urmă… Trebuie neapărat să scăpăm de acest cerc vicios!

Imediat ce veți începe să reduceți numărul de porții pe care le mâncați la o masă, tot atunci se va declanșa procesul de pierdere în greutate în mod natural! Stomacul va reveni la dimensiunea normală, procesele digestive se vor îmbunătăți și excesul de greutate va dispărea fără urmă. Vă sugerăm să încercați dieta cu denumirea interesantă de “5 linguri”. Eficiența sa este uimitoare!

упражнения для бедер фото

Dieta “5 linguri”

Cum să urmați dieta

  1. O singură porție de mâncare trebuie să cântărească 150-200 g sau să conțină 5 linguri.
  2. Nu există restricții dietetice stricte, dar pentru a obține rezultate mai bune, trebuie excluse din meniu produsele de patiserie, ciocolata, băutura carbogazoasă. Încercați să beți cafeaua și ceaiul fără zahăr.
  3. Între mese trebuie respectat intervalul de 3 ore. Nu se recomandă să beți apă sau altă băutură imediat după ce ați luat masa – aceasta duce la lărgirea stomacului.

Un exemplu de meniu “5 linguri” pentru 1 zi

курица рис фото

7:00 – 5 linguri de ovăz (orez, hrișcă, terci de grâu, cereale, linte). Peste 30 de minute – ceai fără zahăr, cafea cu lapte, cacao la alegere.

10:00 – tot felul de fructe, salată de fructe, iaurt cu fructe.

13:00 – 5 linguri de hrișcă (piure de cartofi, orez, tocăniță de legume, terci de mazăre). Prânz bogat în proteine – 200 g de pește sau 200 g de carne de vită. Puteți combina produsele, de exemplu: 3 linguri de hrișcă și 2 bucăți de carne de pui.

16:00 – 200 g de iaurt, sau un castravete cu o roșie, sau 5 linguri de salată proaspătă. Puteți să mai adăugați în meniu nuci și fructe uscate, puteți face un sandwich cu lipie și cașcaval tare.

19:00 – 5 linguri de hrișcă sau 200 g de pește, sau un pahar de iaurt, sau 5 linguri de legume gătite la aburi.

Acest plan alimentar vă va ajuta să pierdeți în greutate rapid fără să vă afectați sănătatea! La finele acestei diete greutatea excesivă nu va reveni, deoarece odată ce pereții stomacului ajung la dimensiunea normală, pofta de mâncare este mai mică și accesele de supraalimentare vor fi de domeniul trecutului.

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!