Articole Populare

7 motive întemeiate de a nu renunța la un pahar de bere! Numărul 3 este într-adevăr impresionant…

Berea este băutura preferată a întâlnirilor cu prietenii. Fie că este brună sau blondă e la fel de gustoasă când ți-e sete și vrei să te relaxezi după o zi grea. Recent cercetările științifice au confirmat faptul că consumul de bere este benefic. În acest sens vă propunem să luați aminte de proprietățile berii de care nu ați știut.

польза пива для мужчин

Beneficiile berii

1. Mărește densitatea țesutului osos

Studiile au demonstrat că berea conține siliciu care ajută la conexiunea țesutului muscular cu cel osos, mărind densitatea ultimului. Consumul de bere brună, care are o concentrație mai mare de siliciu, previne osteoporoza.

2. Scade nivelul colesterolului

Consumul de bere crește cantitatea de lipoproteine cu densitate ridicată (HDL) care mai este numit „colesterol bun”. Concentrația mare de HDL micșorează semnificativ riscul de ateroscleroză.

3. Micșorează riscul bolilor cardio-vasculare

Cercetările au confirmat legătura dintre bolile cardio-vasculare și consumul de bere. Amatorii băuturii de hamei riscă cu până la 30 % mai puțin să se îmbolnăvească de astfel de boli.

польза пива для женщин

4. Scade riscul de a face diabet zaharat

Savanții au stabilit că cei care consumă 0.3 l de bere pe zi sunt mai puțin predispuși să facă diabet zaharat de tip 2. Încă un motiv în plus de a consuma o bere rece.

5. Previne formarea pietrelor la rinichi

Dacă consumați o sticlă de bere pe zi, scade riscul de face pietre la rinichi cu 40%. Savurați-o cu plăcere.

6. Berea poate fi de ajutor în lupta contra cancerului

Savanți germani au descoperit că hameiul este foarte bogat în xanthohumol. Această substanță previne activarea substanțelor cancerigene chimice care cresc riscul de apariție a cancerului.

7. Previne bolile de demență

Xanthohumol este, de asemenea, un antioxidant foarte puternic care previne demența. Astfel, consumul de bere moderat ajută creierului nostru să se mențină în formă.

польза пива для организма

Este important de subliniat faptul că doar consumul de bere naturală vie este benefic pentru sănătate. Mai ales că este foarte gustoasă! Acum dacă știți care sunt beneficiile consumului de bere, un pahar la masă va fi foarte potrivit.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!