Articole Populare

9 motive pentru care grăsimea de pe abdomen nu dispare și cum să scăpați de ea

Este dificil să negi ceea ce este vizibil, chiar și statisticele vorbesc de la sine: fiecare a treia persoană este obeză, iar problema obezității este foarte răspândită în țările dezvoltate ale lumii. Probabil dvs de asemenea doriți să scăpați de grăsimea de pe abdomen. Aceste 9 metode eficiente vă vor ajuta să scăpați de această greutate pentru totdeauna.

1

Iată 9 metode de a scăpa de grăsimea de pe abdomen

1. Determinați cu exactitate cantitatea necesară de proteine pe zi

Cantitatea de proteine este direct proporțională cu activitatea fizică. Sursele mass-media și specialiștii din marketing au lucrat bine în această direcție, deoarece unora le pare că întrebuințează o cantitate insuficientă de proteine. Dar nu este așa.

Experții recomandă să întrebuințăm 1 gram de proteine pentru fiecare kilogram al greutății noastre. Având o astfel de alimentație cu siguranță veți fi capabili să faceți exerciții de forță și cardio.

2. Dacă organismul necesită proteine în cantități mari, atunci echilibrați consumul lor

Dacă vă antrenați intens și sunteți dispus să aveți o siluetă atletică, practicați powerlifting-ul, de exemplu, atunci aveți nevoie de mai multe proteine, dar este importantă și calitatea acestora. Majoritatea persoanelor din atletica grea și culturiștii folosesc proteina din zer, iar amatorii de cardio intens – proteină de mazăre sau orez brun.

3. Întrebuințați mai puține glucide

Da, este adevărat. Cel mai rapid și verificat mod de a slăbi este să vă abțineți de la consumul de glucide. Dacă veți consuma mai puțin de 150 de grame de glucide pe zi, atunci organismul dvs va începe să ardă mai repede grăsimile și să epuizeze glucoza.

4. Consumați mai multă apă decât de obicei

Apa nu doar hrănește și întărește organismul, dar ajută și la transformarea glucidelor în energie folositoare. Apa curăță organismul nostru, elimină toxinele, participă la distrugerea surplusului de țesut adipos.

5. Începeți să mâncați mai multă grăsime

Da, ați citit corect. Grăsimea este cea mai bună sursă de energie. Grăsimea are 9 calorii pe gram, iar proteinele și glucidele doar 4. De aceea puteți consuma mai puțină grăsime, în comparație cu proteinele și glucidele, dar în același timp să primiți suficiente calorii și energie.

6. Încercați câteva zile să consumați doar 50 de grame sau chiar puține glucide

Micșorarea consumului de glucide va contribui la arderea mai rapidă a grăsimii. Corpul dvs consumă aproximativ 150 de grame de glucide pe zi, dacă această cantitate nu va fi extrasă din mâncare, atunci organismul va elimina gluconeogeneză. Gluconeogeneza este sinteza glucozei din alimentele neproteice.

7. Începeți ziua corect

Cel mai înalt grad de asimilare a glucidelor este dimineața. De aceea, este bine ca cea mai mare cantitate să fie întrebuințată la dejun. În așa mod organismul va avea timp să asimileze glucidele și să nu le transforme în grăsimi.

8. Repartizați consumul de proteine în mod egal pentru câteva mese

Nu trebuie să întrebuințați toată cantitatea de proteine pe zi la o masă. Sistemul dvs digestiv este capabil să asimileze doar o anumită cantitate de substanțe nutritive, iar consumul excesiv pe proteine poate duce și la intoxicații. Repartizați consumul de proteine la câteva mese.

9. O cină ușoară și grăsimile folositoare

Alegeți mâncare ușoară pentru cină și evitați întrebuințarea glucidelor. De exemplu, mâncați pește sau o jumătate de avocado. Organismul dvs în timpul somnului, cu ajutorul acestor grăsimi și proteine, își va recăpăta mușchii afectați și va consolida celulele care au nevoie de grăsimi.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!