Articole Populare

Abdomen perfect cu doar 20 de minute de exerciții pe zi. Rezultatele vor fi cu adevărat mulțumitoare!

În acest videoclip vei observa câteva exerciții ce te vor ajuta cu adevărat să obții un abdomen de invidiat. Pornește în această aventură atunci când știi că voința îți definește caracterul și păstrează o credință de fier în rezultate și în posibilitatea care îți este așternută în față.

Exercițiile vor fi destul de simple, însă vor aduce rezultate mulțumitoare. Totul începe prin simpla întindere pe sol și prin poziționarea genunchilor în sus, ca la abdomenele clasice. Ceea ce diferă însă, este faptul că tălpile nu vor atinge pământul, ci vei sta pe degete, cu călcâiele ridicate și nici omoplatul nu va atinge solul. Vei porni să faci abdomene dintr-o poziție ridicată deja, așa încât lina abdomenului să fie dreaptă și pieptul să fie un pic mai sus.

Vei face 25 de abdomene din această poziție. Apoi începe să miști picioarele un pic în față și să le ridici pe rând către piept. Privește în videoclip pașii exacți!

Rotește apoi pentru relaxare corpul din șold, fără a te ridica de jos și începe să ridici pieptul, făcând abdomene cu mâinile sub cap, dar cu picioarele înclinate în dreapta sau stânga. Poți începe să faci abdomene, trăgând spre lateral cotul, în același timp în care ridici și piciorul opus.

Aceste exerciții pot fi completate cu multe altele pe care le vei vedea în videoclip, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Priviți cum veți putea ajunge la ele!

 

Autor text: Perfect Ask

Sursa: GymRa

Printare
error: Content is protected !!