Articole Populare

Această rețetă turcească pentru frumusețe va înlătura cele mai adânci riduri!

Câțiva ani în urmă vă bucurați de o piele fină și catifelată, iar acum ridurile de pe față vă par inestetice. Acționați imediat! Sanatosi.com  are o rețetă perfectă de mască de origine turcească pentru întinerirea pielii. Toate ingredientele sunt destul de accesibile, iar efectul de întinerire va fi vizibil deja după prima procedură.

домашняя омолаживающая маска

Mască pentru întinerirea tenului

Există o regulă, că orice mască se aplică doar pe pielea curată! Unele componente pot provoca reacții alergice, de aceea persoanele cu pielea sensibilă ar trebui să excludă mierea și scorțișoara. Acestea pot fi înlocuite cu gălbenuș de ou.

Ingrediente

  • 3 linguri de bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță de miere
  • 1 linguriță de vitamina E lichidă (se găsește în farmacii)
  • 1/4 linguriță de scorțișoară măcinată
  • 4 lingurițe de lapte sau frișcă

Mod de preparare

  1. Amestecați toate ingredientele: crema va deveni destul de densă.
  2. Aplicați masca într-un strat gros pe pielea curată a feței și a gâtului, evitând zona din jurul ochilor și a buzelor. Lăsați să se usuce.
  3. Peste 15-20 de minute clătiți cu apă caldă și frecați ușor pielea.

După ce veți clăti masca veți observa îndată că pielea este mai proaspătă și mai luminoasă, mai întinsă, iar porii s-au curățat și s-au îngustat. Aplicați această mască de două ori pe săptămână iar cei din jur nu o să poată ghici vârsta dvs!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!