Articole Populare

Acest preparat excepțional în doar 24 de ore tratează răceala și gripa. Nu ezita să-l folosești!

Sezonul rece își arată din ce în ce mai mult dinții, de aceea trebuie să fim înarmați cu remedii contra unor așa boli ca gripa, răceala, tusea, ori boli din același spectru.

Iată de ce astăzi ne-am decis să-ți oferim un remediu simplu și natural care nici nu te bate la buzunar și nici nu îți forțează ficatul sau rinichii.

incercati-acest-preparat-exceptional-ce-trateaza-gripa-si-raceala-in-doar-24-de-ore

Iată de ce ai nevoie pentru a prepara acest remediu:

  • 2 linguri de miere
  • 1 ceapă
  • 2 cești cu apă
  • Zeamă de la 1 lămâie

Ce faci mai departe:

Mai întâi fierbeți apa, după care tăiați ceapa în felii de 2 centimetri și puneți-o la fiert în apă pe 15 minute. Apoi lăsați apa puțin să se răcească, după care adăugați mierea și zeama de lămâie.

Trebuie să știți că mierea își pierde o parte din proprietăți dacă este adaugă în apă fierbinte (unii medici chiar afirmă că mierea în astfel de condiții devine toxică), iată de ce trebuie să o adăugați în apă după ce aceasta s-a răcit puțin.

Această băutură se ia de 3 ori pe zi, cu 1 oră înainte de masă și are proprietatea de a vindeca în doar 24 de ore gripa, răceala și tusea.

Deci, dacă nu ai timp de pierdut pentru boli, folosește acest remediu.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!