Articole Populare

Acest remediu GERMAN vindecă orice infecție din corp, coboară colesterolul și întărește arterele!

Remediul pe care astăzi ți-l propunem a fost creat de un grup de cercetători germani care practică medicina exclusiv naturistă. Acest remediu a fost elaborat pentru a preveni și vindeca afecțiunile cardio-vasculare așa cum ar fi colesterolul sau arterele fragile, dar s-a dovedit a avea și o serie de alte calități. Astfel, remediul dat are capacitatea de a fortifica puternic sistemul imunitar și astfel de a-l face rezistent la orice infecție.

Avantajul acestui remediu constă în simplitatea lui. Nu ai nevoie decât de lămâie (bogată în vitamina C), usturoi (un antiviral și antiseptic puternic care conține mult mangan și vitamina C), ghimbir (un antiinflamator care abundă în caroten, capsaicină și salicitat) și apă.

vindeca-orice-infectie-din-corp-coboara-colesterolul-intareste-ti-imunitatea-si-curata-ti-arterele-cu-acest-remediu-german

Iată de ce cantități de ingrediente ai nevoie:

  • Lămâi – 4
  • Căței de usuroi – 4
  • Rădăcină de ghimbir – o bucată de 3 cm
  • Apă – 2 l

Ce faci mai departe:

Usturoiul și ghimbirul se curăță și se taie cuburi împreună cu lămâia, care se taie cu tot cu coajă. Apoi toate ingredientele se pun la fiert, până dau în clocot. Vasul se ia de pe aragaz și se pune la răcit. După aceasta, preparatul se strecoară și păstrează în sticlă, în frigider.

Dozaj:

100 ml de remediu se bea cu cinci minute înainte de micul dejun, iar seara înainte de culcare – încă 100 de ml.

Nu-ți fă griji în privința mirosului de usturoi, pentru că acesta își pierde mirosul în timpul fierberii.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthyfoodhouse

Printare
error: Content is protected !!