Articole Populare

Acest remediu POATE preveni cancerul. Puțin îi mai lipsește să învie și un mort!

Dr. Fahrudin Muhic din Belgrad recent a publicat pe blogul său o rețetă pe bază de ghimbir și miere, despre care afirmă că a ajutat o femeie aflată în stare critică să-și revie.

”Nu eu am creat această rețetă. Am primit-o pe email de la un prieten doctor din SUA. Am încercat-o pe o femeie care suferea de cancer limfatic. Femeia nu mai avea ce pierde pentru că era deja pe patul de moarte, de aceea a acceptat ”experimentul”. În scurt timp femeia și-a revenit complet. Ea nu a fost supusă chimioterapiei și nici nu a suferit vreo intervenție chirurgicală. Acum ea este perfect sănătoasă”, afirmă Dr. Fahrudin Muhic pe blogul său.

Iată această rețetă care previne și vindecă cancerul:

Trebuie să curăți 2 rădăcini de ghimbir apoi să le dai prin blender. Amestecă ghimbirul cu 500 grame de miere. Consumă câte o lingură de miere din 8 în 8 ore, până nu termini mierea. După aceasta te vei simți mult mai bine. Și nu doar te vei simți mai bine, dar vei și mai sănătos.

remediul-care-poate-aduce-un-mort-la-viata-si-care-poate-preveni-cancerul1

Cum influențează ghimbirul sănătatea ta:

Ghimbirul nu este doar un simplu condiment. Un studiu realizat la Universitatea din Georgia arată că ghimbirul este extrem de eficient în tratarea cancerului. În afară de aceasta, el este un bun antioxidant.

Ghimbirul conține o substanță numită “shogaol”, care este o substanță indezirabilă pentru cancer. Shogaol-ul este un compus care atacă celulele canceroase și totodată le protejează pe cele sănătoase.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthadvisorgroup.com

Printare
error: Content is protected !!