Articole Populare

Cea mai puternică armă împotriva grăsimii și cel mai puternic detoxifiant: Siropul de Hrean!

Cu anii, organismul nostru are tendința de a acumula grăsimi în ciuda faptului că noi nu prea avem nevoie de ele. Totodată, dacă între 20 și 30 de ani grăsimea nedorită poate fi eliminată cu ușurință, după 40 de ani aceasta este puțin mai greu. Mai greu dar nu imposibil.

Există alimente care fac ca metabolismul să decurgă mai energic astfel încât în timpul acestui proces grăsimea se auto-elimină din organism. Un astfel de aliment este hreanul, cunoscut în calitate de ”rege” al metabolismului.

hreanul-un-medicament-natural-miraculos-18465931

Astăzi ți-am pregătit o rețetă pe bază de hrean cu ajutorul căreia vei putea slăbi, iar ca un bonus la acest efect – organismul tău se va detoxifia!

Iată de ce ai nevoie:

  • 125 g de hrean
  • 3 linguri de miere
  • 4 lămâi
  • 1 bucată de ghimbir (2 cm)

Ce faci mai departe

Ghimbirul se curăță și împreună cu sucul celor 4 lămâi și restul ingredientelor se dau prin blender. Acum siropul este gata. Siropul se depozitează într-un borcan și se păstrează în frigider.

Cum se folosește:

Remediul se ia câte o lingură de 2 ori pe zi: dimineața după micul dejun și seara după cină. Cura durează până la terminarea remediului. După aceasta se face o pauză de 10 zile, după care cura poate fi reluată.

Cum funcționează hreanul:

Pe lângă faptul că accelerează metabolismul, hreanul combate atonia intestinală, accelerează peristaltismul intestinal, având un ușor efect de laxativ.

De asemenea, utilizând acest sirop îți vei putea fortifica sistemul imunitar, iar atunci când îl vei consuma fiind răcit, îți vei putea reveni din boală mult mai ușor și rapid.

Încearcă acest sirop și convinge-te din propria experiență de efectele lui miraculoase!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthyandnaturallife.com

Printare
error: Content is protected !!