Articole Populare

Cine ar fi crezut că apa de la pastele fierte este benefică? Aceasta poate fi utilizată în diverse moduri

Multă lume preferă pastele, indiferent de tipul lor. Însă toţi aruncă apa în care fierb acestea, deoarece nu ştiu cât de utilă poate fi.

pasta7

Iată câteva moduri în care o puteţi folosi:

Pentru sosuri

Acest lichid oferă sosului o textură mai fină.

Pentru păr

În cazul în care părul este deteriorat, apa fiartă de la paste poate îmbunătăţi calitatea acestuia. Masaţi părul cu apă de la paste, apoi spălaţi părul cu şampon.

Pentru gătit

Puteţi prepara alte produse alimentare, utilizând apa de la paste, prin tratarea cu abur. Avantajul este că reduce timpul de gătire.

De asemenea, apa de la paste poate fi folosită la frământarea aluatului.

Îmbunătăţeşte proprietăţile legumelor

Leguminoasele precum mazărea, lintea, fasolea sunt foarte benefice pentru sistemul imunitar. Aceste legume îşi îmbunătăţesc proprietăţile dacă sunt înmuiate în apă.

Folositoare pentru flori

Apa de la paste este bogată în substanţe nutritive, de aceea este utilă pentru flori. Udaţi florile după ce apa s-a răcit.

Pentru picioare

Apa de la paste ajută la tratarea picioarelor umflate şi dureroase. Tot ce trebuie să faceţi este să ţineţi picioarele în apa caldă de la paste.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!