Articole Populare

Această dietă cu orez te va ajuta să slăbești 13 kg într-o singură lună!

Această dietă a fost creată după ce nutriționiștii au analizat atent modul de alimentare al popoarelor asiatice, care au reputația unor oameni cu o masă a corpului ideală. Într-adevăr, nu prea avem ocazia să vedem la televizor chinezi grași.

Astfel, nutriționiștii au constatat că secretul asiaticilor constă în orez – alimentul lor de bază.

Dieta cu orez are acel avantaj imens că spre deosebire de alte diete aceasta doar cauzează pierderea de greutate, fără a influiența negativ starea generală de sănătate. Orezul are proprietatea de a elimina toxinele și apa nenecesară din organism, fapt extrem de util pentru slăbirea fără pericole.

800x0_142884229481ce30d0

Deși rezultatele ei sunt impresionante, dieta cu orez cere un control de sine foarte mare.

Iată în ce constă meniul acestei diete:

Ziua 1

Consumați doar orez fiert, de 3 ori pe zi. Puteți bea doar apă.

Ziua 2

La fel consumați doar orez fiert, de 3 ori pe zi. Însă spre deosebire de prima zi, puteți adăuga în orez fructe (cu excepția bananelor și strugurilor) și legume. Porțiile nu trebuie să depășească 500 grame.

Ziua 3-7

La micul dejun poți consuma orice tip de lactate, dar fără pâine. La prânz și cină ai voie să mănânci doar orez fiert cu legume.

Pentru săptămânile următoare meniul se repetă.

Deja după prima săptămână de dietă vei vedea schimbarea cu ochiul liber. Și nu doar tu, ci și cei din jur! Gândește-te ce vei vedea în oglindă peste o lună dacă vei continua dieta!

Îți dorim să arăți super-bine!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Surse selective: dietburrp.comquora.com

Printare
error: Content is protected !!