Articole Populare

Cu această rețetă naturală vei putea slăbi 7 kilograme FĂRĂ regim!

Următoarea rețetă este insistent recomandată persoanelor care luptă cu kilogramele în plus. Cu ajutorul ei scapi nu doar de greutatea nedorită, dar și de balonare sau constipație, dacă suferi de aceste afecțiuni.

Rețeta dată este relativ ieftină și este simplă la gătit.

lose-weight-without-dieting

Iată ce trebuie să faci:

Nu trebuie decât să amesteci aceste ingrediente: o cană de apă fierbinte, o linguriță de chimen, 2 bucăți de coajă de lămâie, un sfert de linguriță de scorțișoară și o jumătate de linguriță de praf de ghimbir.

Această băutură se bea dimineața după micul dejun, care trebuie să fie mai mult simbolic. Poți adăuga puțină miere pentru a drege gustul băuturii.

Ingredientele din această băutură au proprietatea de a accelera metabolismul, lucru care la rândul său va ducea la pierderea kilogramelor nedorite.

Astfel, într-o perioadă foarte scurtă, (în dependență de constituție și particularitățile organismului tău) vei putea scăpa de 7 kilograme, sau chiar mai mult!

Îți dorim să arăți minunat!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthyfoodteam.com

Printare
error: Content is protected !!