Articole Populare

E nevoie doar de un ingredient și infecția sinusurilor se va vindeca rapid și ireversibil!

A venit toamna și odată cu ea a început să scadă și temperatura afară. Fiecare săptămână este mai puțin caldă decât săptămâna precedentă. Dar e firesc așa să fie. Important este ca noi să fim pregătiți de provocările de sănătate pe care toamna ni le aduce.

Putem spune că toamna a intrat în legea ei deplin atunci când ne apare prima sinuzită (eu deja am avut-o). De obicei sinuzita este însoțită de dureri de cap și tensiune la nivelul nasului. Uneori ea poate da dureri deasupra sprâncenelor când răceala a fost mai gravă.

vindeca-infectia-sinusurilor-in-numai-3-zile-cu-un-singur-ingredient

Pentru a o trata, nu este nevoie să ne otrăvim organismul cu medicamente, este suficient să utilizăm hreanul.

Iată cum poți trata sinuzita cu hrean:

Curăță un hrean de stratul exterior și dă-l prin răzătoare. Pune hreanul ras într-un borcan și toartă deasupra 100 ml de oțet, apoi etanșează borcanul. Puneți borcanul la cald pentru 4 ore pentru ca hreanul să poată transmite proprietățile sale oțetului.

După aceasta deschide borcanul și inhalează mirosul timp de 5 minute.

Totodată, toarnă puțin oțet cu hrean pe o o bucată de pânză sau pe un ștergar și aplică compresul pe frunte. Fixează compresul cu o eșarfă pentru. Trebuie să stai cu compresul măcar 2 ore. Toate acestea te vor ajuta să scapi de sinusită.

Dacă nu tolerezi mirosul de oțet, poți fierbe hreanul în apă și inhala aburii, apoi să uzi un prosop cu această apă și să-l aplici în același mod pe frunte.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: wikknow

Printare
error: Content is protected !!