Articole Populare

Ia-ți adio de la kilogramele în plus. O băutură de seară pentru slăbire eficientă.

Organismul nostru periodic are nevoie de curățare. În intestinul gros, rinichi, plămâni și ficat se acumulează toxine care împiedică procesele firești ale organismului, ceea ce determină creșterea atât a depunerilor de grăsime exterioare, cât și a celor interioare.

висцеральный жир

Pentru a scăpa de depunerile de grăsimi interioare, vă propunem să încercați această băutură de seară pentru slăbire. În componența acesteia intră elemente care reduc inflamațiile, elimină surplusul de lichid și accelerează metabolismul.

напиток из огурцов для похудения

Băutură din castraveți

Ingrediente

  • 1/3 de pahar de apă
  • 1 linguriță de rădăcină de ghimbir rasă
  • 1 castravete mediu
  • 1 legătură medie de pătrunjel
  • 1/2 de lămâie

Mod de preparare

  1. Spălați castravetele și pătrunjelul și puneți-le în cana blender-ului.
  2. Adăugați ghimbirul, pulpa și sucul de lămâie. Turnați apa și mixați totul până la omogenizare. Pentru un gust mai plăcut puteți adăuga miere sau ștevie.

Consumați această băutură înainte de somn pentru a vă simți revigorat dimineața! Peste aproximativ 1-2 săptămâni veți observa schimbări vizibile: abdomenul se va micșora, iar șoldurile vor dispărea.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!