Articole Populare

Iată ce se va întâmpla dacă țineți picioarele în oțet în fiecare seară

Oțetul de mere este un produs natural cu acțiune puternică care ne poate scăpa fără îndoială din multe încurcături.

Oțetul de mere are în componența sa substanțe biologice active capabile să omoare microbii și bacteriile.

În țările sudice, unde cresc copacii de cocos, un leac pentru multe afecțiuni este untul de cocos. Însă bogăția țării noastre sunt merele. Pregătiți oțet de mere natural, care este un remediu pentru orice situație.

Oțetul de mere

1. Dureri în gât

Amestecați ¼ de pahar de oțet de mere cu un pahar de apă călduță. Clătiți gâtul cu această soluție imediat ce simțiți primul semn de răceală. Toți microbii din cavitatea bucală vor fi nimiciți.

1

2. Arsuri de stomac

1 linguriță de oțet de mere cu puțină apă este un remediu eficient în cazul arsurilor de stomac. Este un înlocuitor natural al antiacidelor.

2

3. Nas înfundat

Dacă apare răceala și simțiți nasul înfundat, atunci consumați un pahar de apă cu o linguriță de oțet de mere. Oțetul conține vitaminele A, B1, B2, B6, C, precum și acid acetic, malic, lactic, citric.

Toate aceste substanțe vor provoca eliminarea mucozității și va desfunda nasul.

3

4. Mătreață

Oțetul de mere întărește părul, îl face mai mătăsos și mai strălucitor. Totodată oțetul înlătură foarte bine mătreața.

Faceți un amestec din ¼ de pahar de oțet și ¼ de pahar de apă. Cu acest amestec clătiți părul după spălare. Puteți lăsa oțetul pe păr să acționeze vreo 15 minute pentru un efect mai rapid. Mătreața va dispărea imediat.

4

5. Crampe musculare

De cele mai multe ori crampele musculare sunt provocate de insuficiența de potasiu. Amestecați 2 linguri de oțet cu 1 linguriță de miere și un pahar de apă călduță. Veți obține un remediu natural împotriva crampelor musculare, suplinind în același timp deficitul de potasiu în organism. Oțetul mai conține magneziu, fier, fosfor, sulf și cupru.

5

6. Mâncărime de piele

În cazul în care aveți o mâncărime neplăcută pe piele aplicați pe zona afectată puțin oțet, folosind un tampon de bumbac. Proprietățile antibacteriene și antifungice ale oțetului natural vă vor ajuta să faceți față mai multor afecțiunii ale pielii!

6

7. Negi

Negii pot fi înlăturați prin aplicarea zilnică, pe locul afectat, a oțetului de mere. Faceți acest lucru regulat și veți vedea rezultatul.

7

8. Miros neplăcut al picioarelor

Faceți băițe cu oțet în fiecare seară și veți uita de transpirația și mirosul neplăcut al picioarelor. Oțetul va îndepărta și micozele de la picioare datorită proprietăților sale antibacteriene.

8

9. Balonare

Pentru a evita balonarea, consumați înainte de masă un pahar de apă cu oțet. Acest remediu îmbunătățește digestia și activitatea tractului gastrointestinal.

9

10. Miros neplăcut în cameră

Diluați oțet cu apă și turnați-l în pulverizator. Dacă veți pulveriza cu această soluție prin casă, atunci cu siguranță nu veți mai avea mirosuri neplăcute în locuință.

10

11. Murdărie și pete

Cu ajutorul oțetului puteți îndepărta petele uscate, mucegaiul, depunerile din țevi. Este un remediu de curățire complex, care costă mult mai puțin decât produsele chimice.

11

12. Înfundarea chiuvetei

Faceți un amestec dintr-un pahar de oțet și jumătate de pahar de bicarbonat de sodiu. Remediul pentru desfundarea țevilor este gata. Oțetul cu bicarbonatul de sodiu este ideal pentru această problemă și înlătură mirosurile neplăcute.

12

13. Mucegai

Mucegaiul din baie sau din mașina de spălat este ceva obișnuit. Iar oțetul vă va ajuta să combateți mucegaiul de pe suprafețe. Puteți chiar să adăugați oțet la spălare. Perdeaua de baie va străluci de curățenie dacă o veți spăla cu oțet.

13

14. Încrețituri pe haine

Truc pentru călcarea hainelor fără fier de călcat! Dizolvați oțet cu apă în proporție de 1:3, turnați în pulverizator și stropiți pe haină. Când haina se va usca, încrețiturile nu vor mai fi.

14

15. Pete pe mobilă

Petele de pe mobilă, covoare, paturi și țesături se îndepărtează în câteva clipe cu oțet! Se pare că el poate curăța totul. Aplicați un amestec de sare și oțet pe haină sau covor, ștergeți petele, uscați și dați cu aspiratorul. Curățenie ideală!

15
Oțetul în gospodărie este un produs de neînlocuit. Le poate face pe toate!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!