Articole Populare

Mărul contra celulitei! Cu acest remediu veți scăpa de 2 cm de pe coapse doar într-o lună!

Îmi plac merele la nebunie și aștept cu nerăbdare toamna să pot savura din nou gustul și aroma acestora. Recent, am aflat că merele sunt învingătoare în lupta contra celulitei. Pe lângă faptul că sunt sănătoase pentru consumul intern, acestea acționează benefic și asupra pielii. Uimitor cât sunt de folositoare!

полезные свойства яблок

Masajul cu mere nu este o noutate, dar din păcate a fost uitat. Din dorința de a scăpa de celulită, încercăm pe pielea noastră diferite produse chimice destul de scumpe. Deși remediul ideal se află în bucătăria noastră.

полезные свойства яблок

Cunoaștem că sucul de mere este foarte bogat în vitamina C, care stimulează producerea colagenului și acționează ca un antioxidant. De asemenea, conține vitamine din grupa B care revigorează pielea. Peptidele din pulpa de mere elimină din organism toxinele.

Masaj anticelulitic în condiții de casă

Unele saloane de frumusețe au inclusdeja în lista serviciilor sale masajul cu mere. De ce să cheltuiți prea mulți bani prin saloane, dacă puteți face această procedură și acasă.

полезные свойства яблок

Veți avea nevoie de 2 mere de mărime medie pentru o procedură în zona coapselor și a feselor.

1. Turnați peste mere apă fierbinte pentru a se încăzi și tăiați-le în două.

2. Frecați o porțiune de piele cu jumătate de măr până nu se va mai stoarce suc. După care tăiați un strat subțire și continuați masajul, repetați până se va termina jumătatea de măr.

3. Repetați aceleași acțiuni și cu cealaltă jumătate de măr.

4. Clătiți pielea cu apă caldă și aplicați cremă hidratantă.

Frecvența și durata masajului depinde de gradul de celulită și de dorința dvs. Rezultatul depinde de efortul pe care îl veți depune.

полезные свойства яблок

După prima procedură pielea va fi mai revigorată, mai elastică și mai sănătoasă. După 5-7 proceduri de masaj nu va rămâne nici urmă de celulită, iar centimetrii se vor topi foarte repede.

Încercați neapărat această procedură de a slăbi.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!