Articole Populare

Nu poți să scapi nicicum de kilogramele în plus? Această metodă îți va răsturna concepția ta despre pierderea în greutate!

Puțini oameni știu, dar există un ansamblu de exerciții foarte eficient în lupta cu kilogramele în plus.

Aceste exerciții ajută la normalizarea metabolismului și la curățarea sângelui de toxine, de asemenea ele îmbunătățesc sistemul respirator și cel endocrin. Pentru a obține un rezultat bun în încercarea de a scăpa de kilogramele în plus, trebuie să acordați 15-30 de minute pe zi acestor exerciții speciale.

Cum puteți slăbi ușor fără dietă

Exercițiul 1

Depărtați picioarele la nivelul umerilor și trageți burta, apoi îndoiți un picior și plasați laba piciorului pe coapsă. Îndepărtați genunchiul cât mai mult posibil în lateral și ridicați mâinile sus, împreunați-vă palmele deasupra capului. În această poziție, trebuie să stați timp de 30 de secunde, iar apoi să repetați exercițiul cu celălalt picior.

мантра для быстрого похудения

Exercițiul 2

Faceți un pas mare înainte cu piciorul drept și lăsați-vă în el cât de tare puteți iar apoi ridicați mâinile sus și împreunați-le. În această poziție trebuie să rămâneți cel puțin 30 de secunde, iar apoi repetați exercițiul cu celălalt picior.

йога для похудения упражнения

Exercițiul 3

Începeți acest exercițiu șezând pe saltea, cu picioarele întinse în față. Întindeți mâinile în spate și sprijiniți-vă în ele pe saltea ridicând pelvisul cât mai mult posibil, astfel încât numai degetele de la picioare să atingă podeaua. Efectuați acest exercițiu timp de cel puțin 3 minute.

мантра для быстрого похудения

Exercițiul 4

Efectuați acest exercițiu fiind întinsă pe saltea cu genunchii îndoiți. Trebuie să vă sprijiniți pe mâinile poziționate în spate și să ridicați pelvisul în sus cât mai mult posibil. Repetați acest exercițiu de cel puțin 15 ori.

йога для похудения упражнения

Exercițiul 5

Așezați-vă pe saltea cu picioarele încrucișate și mâinile puse pe abdomen, având grijă, în același timp, să țineți spatele drept. Expirați bombând la maxim abdomenul, apoi respirați brusc pe nas și trageți tare abdomenul. În timpul acestui exercițiu, în niciun caz, nu se poate să țineți respirația. Repetați exercițiul de cel puțin 11 ori, accelerând treptat ritmul.

йога для похудения упражнения
Vă dorim să slăbiți în mod sănătos.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!