Articole Populare

Nu vei mai avea nevoie de medicamente pentru reglarea glandei tiroide după ce vei citi acest articol!

Cu toții știm că ceapa roșie este deosebit de bogată în vitamina C, are proprietăți bactericide și purifică sângele de toxine.

Cu toate acestea profesorul Vladimir Mohov de la universitatea de medicină din Moscova a descoperit că ceapa roșie poate fi folosită și de oamenii care suferă de boli ale glandei tiroide.

39e5cf64ae

Astfel, conform profesorului Mohov persoanele care suferă de astfel de afecțiuni trebuie să taie o ceapă roșie în două și să maseze cu o jumătate de ceapă zona gâtului în care este situată această glandă.

Zona se masează zilnic timp de 15 minute, astfel încât sucul cepei să aibă timp să pătrundă sub piele.

Totodată, odată ce se știe că diferiți nervi din talpă sunt legați prin nervi de organe și glande și astfel se poate de influențat activitatea lor, profesorul Mohov recomandă ca pe timp de noapte să punem o felie de ceapă într-un ciorap și așa să dormim. Felia de ceapă trebuie amplasată în zona indicată prin săgeți în imaginea de sus.

Folosește această metodă inedită în fiecare zi și deja peste o săptămână vei observa rezultatele ei impresionante!

Notă: Metoda dată poate fi pusă în practică atât de persoanele care suferă de hipertiroidie, cât și de cele care au fost diagnosticate cu hipotiroidie.

Nu uita să distribui și prietenilor tăi acest articol util.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: justhealthylifestyle.com

Printare
error: Content is protected !!