Articole Populare

Pentru a vindeca organele vitale – mergi desculț!

Talpa picioarelor este împânzită cu nervi, care sunt legați de organele noastre interne și de alte zone ale corpului. Astfel, știind care sunt acele zone ale tălpilor prin care trec nervii atașați de organe, putem influența pozitiv sănătatea organelor respective, printr-un simplu masaj al tălpilor!

În trecut, acest masaj se realiza natural, cânt oamenii nu purtau încălțăminte și mergeau desculț pe pietre, iarbă și nisip. În acest caz, vindecarea avea loc într-un mod firesc.

mergi-descult-cu-scopul-de-a-vindeca-organele-vitale

Dacă ați fost la medic și în urma investigațiilor medicale s-au descoperit probleme la careva organe, este insistent recomandat să începeți să activați singuri aceste organe prin intermediul masajului tălpii, pentru a le reda sănătatea. Nu trebuie decât să mergeți desculți pe o suprafață cât mai puțin netedă, pentru ca nervii de pe tălpi să se excite la maximum.

De asemenea, dacă știți ce zonă de pe talpă este legată cu organul bolnav (iar acest lucru îl puteți afla în imaginea de mai sus), atunci puteți aplica presopunctura direct pe zona respectivă. Masați această zonă 2 ori pe zi cel puțin 5 minute și veți vedea că în curând nu veți mai fi deranjat de acel organ.

Iată ce tipuri de boli poți vindeca cu ajutorul masajului tălpii:

  1. Tulburări hormonale
  2. Probleme cardiace
  3. Infecții
  4. Indigestie
  5. Oboseală
  6. Probleme cu vederea
  7. Probleme cu rinichii
  8. Disfuncții sexuale

Folosește această ”Hartă a tălpii” pentru a trata afecțiunea care te deranjează!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthyfoodstar.com

Printare
error: Content is protected !!