Articole Populare

Poți scăpa de bursită foarte ușor prin această metodă. Nici medicii nu o cunosc!

Bursita apare atunci când la nivelul articulațiilor se formează un săculeț plin cu lichid, care se manifestă la exterior ca protuberanță osoasă la baza degetului mare de la picior.

Probabil știi și cum ea apare: această inflamație este cauzată de apăsarea degetului mare asupra degetului arătător. Acest fapt face să apară o proeminență anormală a degetului mare.

Imagini pentru juanetes en los pies
Uneori inflamația pielii însoțește bursita piciorelor. Încălțămintea îngustă agravează situația și mai mult. Totodată trebuie știut faptul că bursitele pot fi cauzate de accidentări, artrită sau pur și simplu să fie rezultatul unor defecte moștenite. Această afecțiune crează mult disconfort, provoacă dureri și arată respingător.

Cel mai des această afecțiune este răspândită în rândul femeilor. Încălțămintea îngustă are un cuvânt greu de spus în acest sens.

Totodată, medicina tradițională are un remediu. Trebuie să știi că bursita se formează datorită excesului de săruri din organism. De aceea, cheia succesului în lupta cu bursita constă în micșorarea cantității sărurilor din organism.

Iată ce trebuie să faci pentru a te vindeca rapid și natural:

Trebuie să mărunțești o lingură de frunze de dafin și să o fierbi timp de 5 minute în 300 ml de apă. După aceasta, toarnă această fiertură într-un termos și las-o să stea în acesta timp de o zi. A doua zi strecoară apa. Bea toată această apă într-o zi, câte puțin, pe durata întregii zile. Fă aceasta 3 zile la rând. După 3 zile de procedură, fă o pauză de o săptămână, apoi repetă procedura atâta timp cât va fi nevoie.

Notă: Urinarea frecventă e semn că sarea iese din organism

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifetricks.com

Printare
error: Content is protected !!