Articole Populare

Salvează-ți părul cu ajutorul bicarbonatului de sodiu!

Brandurile de șampon își fac publicitate la multe produse, cu toate acestea puține din ele pot face părul cu adevărat sănătos. Dar există o veste bună: puteți prepara un șampon de casă care după calități întrece cu mult șamponul de la magazin și nu necesită ingrediente scumpe.

Tot de ce ai nevoie este bicarbonat de sodiu, oțet de mere și apă. La dorință poți folosi în calitate de ingrediente auxiliare uleiuri esențiale de lavandă, rozmarin, etc.

bicarbonatul-de-sodiu

Cum faci șamponul:

Foarte simplu. Trebuie să amesteci 3 părți de apă cu o parte de bicarbonat de sodiu, până la omogenizare. Folosești acest amestec în loc de șampon apoi clătești părul.

După acesta, amestecă patru părți de apă cu una de oțet de mere (cel mai bine e să faci amestecul în prealabil). Anume la această etapă poți folosi uleiurile esențiale. După ce ați aplicat și acest amestec, nu mai trebuie să clătiți o dată părul. Trebuie doar să-l uscați.

Acest șampon folosit regulat întărește părul și stimulează creșterea lui, iar oțetul de mere face părul strălucitor și îl apără de razele ultra-violete.

Ține minte că produsele naturale sunt cele mai benefice sănătății noastre și nu uita să distribui acest articol prietenilor tăi pe Facebook.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Surse selective: mindbodygreen.comthankyourbody.com

Printare
error: Content is protected !!