Articole Populare

Scăpaţi de firele albe de păr, fără a utiliza chimicale. Remediul pe bază de ceai negru pentru vopsirea părului

Vopseaua obișnuită pentru păr conține chimicale dăunătoare, atât pentru păr, cât și pentru piele sau căile respiratorii, care slăbesc sistemul imunitar și pot cauza chiar și cancer.

black-tea-2

Potrivit Institutului Național al Cancerului, la fabricarea vopselelor pentru păr sunt utilizate peste 5000 de substanțe chimice, care sunt cancerigene la animale. Din fericire, părul poate fi vopsit și în mod natural, cu ajutorul plantelor aromatice, care nu sunt dăunătoare pentru sănătate.

1. Adăugați 2 linguri de praf de ceai într-un vas cu apă și fierbeți. Apoi spălați părul cu apa obținută, fără a utiliza șampon.

2. Puneți la fiert 2 linguri de ceai negru și o linguriță de sare, timp de 2 minute, apoi luați de pe foc. Lăsați să se răcească, strecurați lichidul și spălați cu el părul, fără șampon. Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să repetați procedura de 2-3 ori pe săptămână.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Surse selective: bellatory.com, healthiswealthofheart.com

Printare
error: Content is protected !!