Articole Populare

Scăpaţi de riduri şi pielea zbârcită cu ajutorul acestui remediu natural, din doar 2 ingrediente

Odată cu trecerea anilor, pielea îşi pierde elasticitatea şi îmbătrâneşte. Există, însă remedii naturale, care elimină ridurile şi reduc efectele îmbătrânirii. Unul din acestea se prepară din doar 2 ingrediente şi ajută la recăpătarea fermităţii pielii, conferind tenului un aspect mai tânăr.

equinox-before-after-620x350

Beneficiile ingredientelor

Castravetele

Datorită substanţelor pe care le conţine, castravetele are proprietatea de a regenera pielea. Vitamina C şi K distrug radicalii liberi, cei care cauzează apariţia ridurilor şi pierderea elasticităţii pielii. Un rol important în prevenirea apariţiei ridurilor îl are şi dioxidul de siliciu.

Albuşul de ou

Unul din beneficiile ouălor este efectul astringent asupra pielii.

Mod de preparare:

Tăiaţi castravetele în două şi curăţaţi coaja de pe una din jumătăţi. Tăiaţi în bucăţi mici jumătatea curăţată.

Puneţi bucăţelele în blender şi amestecaţi-le timp de 2 minute, la viteză medie, până obţineţi un piure. Strecuraţi amestecul, lăsând sucul să se scurgă prin sită în bol şi apăsând cu o lingură pentru a stoarce mai bine.

Adăugaţi albuşul de ou şi amestecaţi.

Amestecul se aplică pe zona care necesită îngrijire. Se lasă să acţioneze timp de 15 minute, după care se spală locul cu apă rece.

Pentru cele mai bune rezultate, este recomandată utilizarea măştii 1-2 ori pe săptămână.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!