Articole Populare

Slăbeşte uşor cu dieta pe bază de usturoi, fără să respecţi un regim alimentar special

Poţi slăbi fără efort cu ajutorul dietei pe bază de usturoi. Aceasta nu presupune respectarea unui regim alimentar special.

usturoi-5

Se zdrobesc 8 căţei de usturoi în piuliţă de lemn, se amestecă cu 250 g de miere şi 500 ml de oţet de mere şi se pune amestecul într-un borcan de 800 ml. Se închide borcanul cu un capac şi se pune să stea la rece timp de 3 zile, amestecându-se de 2-3 ori pe zi, cu o lingură de lemn.

Se consumă câte o lingură dimineaţa şi seara. Cantitatea din borcan este suficientă pentru o lună. După ce se termină, prepară din nou şi continuă cura. În această perioadă vei avea două scaune pe zi. Usturoiul nu afectează stomacul datorită mierii. Primele rezultate vor fi vizibile după o lună.

Notă: Pentru prepararea acestui remediu nu se folosesc tacâmuri de metal.

Iată o altă dietă cu usturoi, care este populară şi la noi. Se amestecă 8 căţei de usturoi mărunţiţi cu 250 g de miere şi 500 ml de oţet de mere. Acest amestec se pune într-un recipient închis ermetic şi se depozitează în frigider pentru 3 zile.

Se consumă câte o lingură din acest amestec, dimineaţa şi seara. Se consideră că această dietă schimbă metabolismul. Însă, puţine persoane suportă gustul acesteia.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: huffingtonpost.ca

Printare
error: Content is protected !!