Articole Populare

Talie suplă fără exerciții și diete! Fantastic, minus o mărime și jumătate!

Coloana noastră vertebrală suferă din cauza modului de viață sedentar, nemaivorbind de excesul de grăsime din zona taliei și a abdomenului. Indiferent de modul de viață pe care îl aveți, vă anunțăm că vă puteți îmbunătăți sănătatea spatelui, puteți slăbi în regiunea abdomenului și a coapselor acordând pentru aceasta doar 5 minute pe zi.

малоподвижный образ жизни

Cum să aveți o talie suplă

Medicul japonez Fukutsudzy a efectuat cercetări timp de zece ani și a elaborat o metodă unică de corecție a siluetei.

как сделать талию тоньше

Medicul a ajuns la concluzia că unul dintre motivele grosimii taliei este amplasarea incorectă a oaselor bazinului și a cadranului superior. Dacă vor fi restabilite în poziția corectă, atunci talia va fi mai subțire, burta mai plată, iar spatele drept. Surprinzător, însă cu ajutorul acestei metode puteți crește cu câțiva centimetri (datorită extinderii coloanei vertebrale).

метод Фукуцудзи

Metoda Fukutsudzy

1. Culcați-vă pe spate pe o suprafață dreaptă, punând sub spate un rulou chiar sub buric. Relaxați-vă.

2. Depărtați picioarele la distanța umerilor, unind degetele mari ale picioarelor. Întindeți mâinile deasupra capului, punând palmele pe podea și uniți degetele mici.

3. Nu dați capul în spate, dar extindeți-vă în partea opusă a coccisului.

4. Stați culcat 5 minute. Dacă vă este greu să rezistați, limitați-vă, inițial, la 2-3 minute.

5. Pentru a nu afecta coloana vertebrală, ridicați-vă încet, fără mișcări bruște, inițial întoarceți-vă pe o parte. Dacă aveți probleme grave de spate, înainte de a începe acest exercițiu consultați medicul.

Priviți video de mai jos pentru mai multe detalii despre metoda Fukutsudzy.

 

Este greu de descris senzația pe care o aveți când vă stați pe rulou. Corpul se extinde, fiecare vertebră se restabilește, încordarea scade simțitor. Vă veți simți ușor, revigorat și flexibil.

метод Фукуцудзи

După o lună de exerciții dimensiunea taliei s-a micșorat cu 5 centimetri. Niciodată nu am avut o talie atât de suplă.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!