Articole Populare

Un remediu puternic pentru articulații și osteoporoză! A fost folosit cu succes de vechii samurai!

Articulațiile și osteoporoza dau mari bătăi de cap celor care suferă de aceste afecțiuni. Deosebiți de afectați sunt anume persoanele în etate, pentru că vârsta are un cuvânt greu de spus atunci când vine vorba de afecțiunile menționate.

Cu toate acestea osteoporoza și durerile de articulații pot fi tratate.

Astăzi ne-am gândit să-ți oferim o rețetă japoneză contra acestor boli, rețetă cu ajutorul căreia se tratau vechii samurai, acum 1000 de ani.

main-image

Iată ce trebuie să faci:

Vei avea nevoie de un ou de casă și 150 mg de oțet.

Spală bine oul apoi pune-l într-un recipient cu oțet, prevăzut cu capac. Oul trebuie să stea în vasul închis timp de 10 zile. În acest răstimp coaja se va dizolva, astfel încât va rămâne doar membrana de pe ou.

După ce au trecut 10 zile, aruncă oul, iar lichidul rămas îl vei consuma câte 3 lingurițe după prânz, până la finisarea lui.

Tratamentul trebuie să dureze nu mai puțin de 2 săptămâni.

Acest lichid este puternic mineralizat, exact ceea de ce au nevoie articulațiile și osteoporoza ta. În scurt timp vei vedea că te vei simți mult mai bine și vei uita de osteoporoză și durerile articulare!

Notă: Dacă nu poți consuma oțetul așa cum este el, adaugă puțină miere!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: draxe.com

Printare
error: Content is protected !!