Articole Populare

Vei arăta cu 10 ani mai tânără dacă vei ști cum să folosești uleiul de nucă cocos și bicarbonatul de sodiu!

Anii trec rând pe rând și împreună cu ei ne părăsește aspectul tânăr și frumos al pielii. Cu toate acestea, medicina naturistă modernă cunoaște mijloace care pot reda tenului tău frumusețea de cândva.

În cele ce urmează vă prezentăm rețeta unei creme care vă poate întineri vizual cu 10 ani. Ea se prepară ușor în condiții casnice și necesită doar două ingrediente.

financiarul-ulei-cocos

Iată care sunt acestea:

  • 2 lingurițe de ulei de nucă de cocos
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu

Ce faci mai departe:

Ingredientele se amestecă până la omogenizare. Apoi, pe tenul proaspăt spălat se aplică crema. După aceasta fața se masează ușor timp de 5 minute, pentru ca substanțele hrănitoare din cremă să poată pătrunde mai adânc în piele. La final, fața se mai spală o dată cu apă călduță.

Această cremă are capacitatea de a întineri tenul, hidratându-l și întinerindu-l. Totodată, în timpul masării are loc și exfolierea pielii îmbătrânite. De asemenea, datorită bicarbonatului de sodiu, pielea își recapătă pH-ul normal

Folosește această cremă în fiecare seară înainte de culcare. Deja peste 2 zile vei observa că arăți mult mai bine. Folosește crema o perioadă continuă pentru efectul dorit.

Nu uita să distribui acest articol util prietenelor tale.

Îți dorim să arăți ca la 25 de ani!

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!