Articole Populare

Vei vedea un efect uimitor dacă vei pune câteva picături de apă oxigenată în ureche!

Apa oxigenată trebuie să existe în fiecare casă. Ea poate fi folosită la bucătărie sau pentru îngrijirea orală. Unele persoane o utilizează pentru a-și albi părul.

agua-oxigenada

Dacă încă nu ai acasă apă oxigenată, după cei vei citi acest articol vei afla 10 motive de ce trebuie să ai acest produs mereu la îndemână.

Apa oxigenată are următoarele efecte:

1. Elimină gripa și răceala – medicii spun că aplicarea a 2 picături de apă oxigenată în urechi reduc simptomele gripei și răcelii.

2. Te scapă de pesticide – Ține fructele și legumele înainte de consum timp de 30 de minute în apă simplă amestecată cu puțină apă oxigenată (în proporție de 1:10), apoi clătește-le. Așa scapi de pesticide.

3. Albește dinții – Tot ceea ce trebuie să faci e să pui 2 lingurițe de apă oxigenată la o cană de apă simplă și să clătești gura. Repetă procedura în fiecare zi până nu obții rezultatul dorit.

4. Dezinfectează rănile – Aplică o mică cantitate de apă oxigenată pe răni și tăieturi minore pentru a dezinfecta locul.

5. Elimină acneea – Amestecă 3 lingurițe de apă oxigenată într-o cană de apă simplă și spală-ți fața cu această soluție pentru a scăpa de acnee.

6. Elimină bătăturile – Amestecă în cantități egale apă simplă și apă oxigenată și înmoaie zona afectată timp de 10 minute. După aceasta, bătătura va putea fi înlăturată ușor.

7. Elimină ciuperca piciorului – La 100 ml de apă simplă adaugă 50 ml de apă oxigenată și amestecă soluția, după care aplic-o pe zona problematică.

8. Curăță lentilele de contact – Trebuie doar să înmuiați lentilele în apă oxigenată și ele vor fi pregătite pentru ziua următoare.

9. Curăță covoarele și mochetele – Amestecă 1 litru de apă simplu cu 100 ml de apă oxigenată și folosește această soluție pentru a scoate petele din covor.

10. Curăță petele de vin – Dacă ai vărsat vin peste haine, nu e o problemă. Amestecă detergent lichid și apă oxigenată în cantități egale și aplică soluția direct pe pată. Pata va dispărea tot atunci.

Credem că aceste sfaturi îți vor fi de folos.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Surse selective: docakilah.wordpress.comnewhealthguide.org

Printare
error: Content is protected !!